NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS

NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS
GRACIAS A ELLAS HACEMOS ESTO POSIBLE

martes, 15 de diciembre de 2009

HORARIOS DE LAS FINALES

Como veréis en el cartel, la final de primera será a las 20:30 horas, no a las 21:30 horas.
Por lo tanto, saldremos de la Plaza del Reino a las 19:30 horas.

¡¡¡¡ Por favor sed puntuales !!!!

32 comentarios:

Beniarres al dia dijo...

Des de Beniarrés vos destigem que guanyeu.

Ànim i endavant.

Eduardo dijo...

moltes gràcies!!!

Eduardo dijo...

ves??? tus tonterías ya no están.
el catedrático no lo se, pero lo que tu pones aquí lo quito rápidamente. sé valiente y dime quien eres!

Eduardo dijo...

además, que ningún pueblo tiene jugadores que sean exclusivamente de allí. sabes decirme alguno que solo tenga jugadores del pueblo???

Club Pilota Xeraco dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

Yo no soy ese, pero Xeraco tiene jugadores exclusivamente de allí.

Eduardo dijo...

eso es hoy, que solo quedan tres de allí, porque el resto no quiere saber nada de su club.además, no digas mentiras. la final de segundadel año pasado, que jugó costa en bicorp...¿con quien jugó? no era luis DE ADOR???
otra cosa muy diferente es que no hayan más jugadores en xeraco que los de xeraco por-que-se-van.
además ¿por qué llamáis a jugadores de simat, por ejemplo, para el próximo de tríos? jugadores, además, ya comprometidos y con su doumentación enviada a valencia?
va, no seais hipócritas...

Anónimo dijo...

Además a ganado 16 de los 27 campeonatos de 1a.

Anónimo dijo...

XERACO

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

eso... ya veremos de ahora e adelante cuántos gana.
y dices que no eres el mismo....
vaya..... aquí está registrado el mismo ID........ (osea, como si dijésemos DNI del ordenador)......
pues si que es extraño, eh!
el ordenador me dice que sí eres el mismo...

Anónimo dijo...

Soy el mismo, pero no con el que estábas discutiendo.

Eduardo dijo...
ves??? tus tonterías ya no están.
el catedrático no lo se, pero lo que tu pones aquí lo quito rápidamente. sé valiente y dime quien eres!

Mongomar!!! dijo...

jajajaja EDUUUUUU no fases cas...lo ultim qu podriem fer es que manaren tambe de la teua web..jaja No se que auras suprimit pero ya meu diras dema en la final que jugara ALZIRA EN 1A NO?? JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJA xeraco ara domes te molt poca gent en comparaci0 de la que podria tindre..i mira que an passat directives per el club pero sempre an tingut jugadors de sobra i ekipos en les finals...I uan sabut fer de manera quels jugadors es quedaren...i esta directiva que hi ha ara domes tenia un equipo de segon i tansiquiera san preocupat per ell que per axo no els an dut ni aigua kuan jugaven...I yo que soc dun ekipo de fora els e agut de dur aigua varies voltes xk antes que la rivalitat som molt bons amics...Sas quan sau preocupat de durlos aigua??? quan van juar la semifinal precisament contra Alzira i xk tenien opcio de pasar a la final i vosatros poder figurar en una final pero no a sigut axina i axo es vergoños!!! Per axo Xeraco ara dona llastima i tots o saben!!No es ningun secret que el club de xeraco se nanat a pique i no vax a dir xk pa que no li sente mal a ningu...El unic problema que teniu asi en Xeraco es que l'enveja vos pot xk esteu veient que una persona asoles com es Eduardo esta duent el nom dalzira per tots els llocs i vosatros no o podeu admitir...i vosatros en sou 6 o 7 i no sou capasos daconseguir la mitat de lo que este ome a aconseguit...lo que no es doneu conter esque ell esta rodejat per mes de 100 persones!!!!! i vosatros...bah pa que diro no??o acas mangañe??Xk ya vos agradaria a vosatros juar una final de 1a despues de tans añs...o somiar alguna volta que dos ekips de xeraco regnaren en la categoria de plata..i si,es veritat que xeraco te 17 campionats de 1a pero mes de La 3a part els guanyaren maik,boluda,furia i costa quan alguns dels que estan en el club hui en dia no sabien lo que era un tinquet i en aso no mengañe...En la directiva que hi ha ara, xeraco encara no ha guanyat res en cap categoria mentre ke en totes les atres directives que han passat pel club si que guanyaven encara que fora en 2a o 3a...xk sera?? I si tinguereu un poquet de mirament no buscarieu a la gent que ya esta compromesa en un club CAMPIO i mes quan vosatros els au despreciat de una manera tan clara...o tambe aneu a negarmeu???
Edu no fases cas i yo si que se qui es...crec que no fa falta pensar massa pa sabero jajaja i tu tambe o sas creume!!! bueno pense que domes e dit agunes veritats i se que despues daso encara me despreciaran en el meu poble pero no importa xk no soc el unic que ho pensa i lo que esta a la vista on esta amagat...Yo no odie al club de xeraco i mai lodiare xk es el meu poble pero a mi crec que no me voran mes vestit de local...Edu ens veiem dema bonico!

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

bueno.... pues aqui me dice que si que eres el mismo... pero me da igual. lo mismo sois uno que el otro. ¿que te parece lo que opina uno de xeraco? a pues!! teneis contentos a los jugadores de allí!!! tu sabes que pasa??? yo aun no he llamado a nadie, a ningun jugador de xeraco. ellos han acudido a mi, saliendo de allí chillando rueda. aun hay alguno de los que se quedará que me llamó pidiéndome por favor jugar aquí, y que lo único que quería era jugar contra xeraco. al final se ha quedado porque le saben mal sus compañeros. madre mia! a la marcha que vais, tendréis que salir a jugar vosotros mismos.
y eso es lo que pasa por poner al frente de las cosas a gente novata en esto, aunque ya sea mayor.

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

lo que yo he dicho lo tienes un poco más arriba!
oye!!! y marrades de donde es???
es también de xeraco? jajaja... madre mia... osea que habeis jugado más campeonatos con gente de fuera que nosotros!! ay mare!!! quants ne cria la farina!!!! i ella fina que fina!!!

Anónimo dijo...

El temps posarà a cadascú en el seu lloc...

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

no, no.el temps ja ha posat a cada u aon devia estar, ja...
i si dixem fer al temps un poquet més, encara ne vorem de més maures.
no va ningú a furtar-vos les anguiles. elles se von fugen del cabás, per vosatros no saber.
teniu un èrro molt gran.
pa ni haure un edifici alt te que tindre uns bons fonaments.
per cada equip pa guanyar en primera o segon tenen que ni haver cinc en tercera i quarta, lo que pasa es que vosatros desprecieu la gent que comença o que juga poquet.
paregut a ací. pero bé. aixina vos va i vos anirà!!!

Club Pilota Xeraco dijo...

Juanet tu com sempre la figura del poble ja vas ser en domi i ara en edu, el done una informació el CLUB PILOTA XERACO que té un dels millors trinquets de tot el país Valencià l'omplim tots els diumenges en una mitjana de 150 persones, això es afició, té una escola que tenia 9 alumnes i avuí en dia tenim 30 alumnes, de 9 a 30 amb un sol any, que vos pareix!!
Si els jugadors del poble no juguen mes partides es perque ELLS no volen.

Anónimo dijo...

pff, mare meua lo q nia q vore i sentir, mai eu vorem tot

Mongomar dijo...

Jajajajajaja mare meua eduu aso esta al querer!!!!! Va no te desanquetes mes que no val la pena....ja els am aclarit els dubtes que tenien no???jajajaja i si...el temps ja mos a posat a tots en el nostre lloc..i lo que diu edu...i lo que mos kedaa!!!!!! jajajaja Edu que be mo uam passat en genoves aaa???? Axo si que es una aficio de PUTA MARE!!!! al cap ial fi es el que toca...Segur que mes de cuatre an llevat asta la partida de l'enveja de no poder estar ells ahi..jajajaja

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

el pais valencià no existix.
no ha existit mai. no te el perquè existir ara. lo de que te un senyor trinquet, si que es de veres. pero no es gràcies a esta directiva neòfita. clar que no.
el nostre nou trinquet (que estrenarem d'ací un any) sí es gràcies a este club, i serà millor de bon tros que aquell.
per últim, aclarir que omplir en 150 persones haurà sigut la millor entrà que haurà tingut xeraco en molt de temps. no fa gens que vaig anar, i eren no moltes més de cincuanta. de tota manera, 150 és, aproximadament, una quarta part de lo que cap allí. omplirse s'ompli en 600. i 150 tots els dumenges...
de això res.
lo que si que m'alegra sobremanera és lo dels xiquets, i ojalà que algún ixga màxima figura, perque sino el seu futur allí és dur-li aigua a les "figures" i es repetirà la història.
xè!!! i si tots els jugadors volen volar d'alli.............
serà que estan tots bovos, o es que algo va mal per allí??
se sabeu el xiste ixe del que va en contra direcció...?

Club Pilota Xeraco dijo...

Edu eres el millor!!!Mongomar barbarits!!!Lo que nia que llegir en esta pàgina.Edu cuant tingues el trinket nou ya parlarem...

Mongomar dijo...

jajajaja ara si que magarra la risa...Mira Club de Xeraco yo no e nomenat a ningu en lo que vax dir anit...tampoc marrepentixc de res del que vax dir xk tots els jugadors que som de Xeraco i repetixc TOTS pensem el matex..en esta directiva no volem jugar..xk sera??? i ara expliqueume axo de ya vax ser la figura de Edu i ara soc la de Edu!!! O esque el que yo en la meua època bona vax triunfar en berreuard acabant dentrar i alguns que ya duien temps juant no van ser ni seran mai figures de berreuard??? sas que pasa?que yo kuan tinc una partida siga en alzira,siga de campeonat o diga anuncia en Berreuard no men vax de festa la nit anterior xk yo al san dema vax a juar a pilota...no a tirarli si tinc dines...I almenos si ixc de festa tinguet partida men vax a un lloc on no me veja el trinqueter en este cas de berreuard...Perque si ens posem a parlar asi traurem molta merda que no val la pena...I no fa falta que tamagues bais a nom de Club de Pilota...tot aso meu dius kuan me veges pel carrer o pel trinquet que al iual que tu sas qui soc yo...yo tambe se qui eres tu pero no vulc discutir xk entre mix dels dos nia una persona que no deu res...i tu axo tambe o sas!!
I yo mai e sigut la figura del poble que pa axo ya estan les figures que juen en berreuard com Josep i Canariet sense oblidar a un resto que no tinc xk nomenarlo xk no tinc res en contra de ningu...O vas a dirme que dir per ahi que Xeraco domes te tres figures i els demes no saben juar?? xk yo tot aso ho se dels matexos juaors...Si tinguereu un poquet de saber dur les coses uantendrieu! I tampoc soc la figura ni el querido de edu...Edu es un amic que yo li vax preguntar de nar a juar alli xk en xeraco no estava agust...i darrere de mi van vindre mes!! I no ompliu 150 persones xk les voltes que yo e anat pues lo que diu Edu...50 o 60 com a molt! Xeraco lo unic bo que te es el trinquet!! I em parex be que lescola aja crescut i que tingau 30 alumnes...alzira ne te molts mes!!!kuan aplegueu ya parlarem...
I ASCOLTEU...NO DIGAU PER AHI QUE ELS JUGADORS DEL POBLE NO JUGUEN MES PARTIDES XK NO VOLEN XK AXO ES MENTIRA!!!! A MI ENCARA NO MAU DIT NI UNA SIMPLE VEGA SI VULC JUAR ALLI UN DUMENGE...O SINO DISME KUAN E PARLAT YO EN VOSATROS...yo tinc partida el dia 27 i xk algu ke mana mes que vosatros eu va manar!!! PUNTO I FINAL!!! i les figures del poble sou vosatros que voleu aparentar lo que no teniu!!

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

jo la última partida que es jugava en xeraco que vaig vore ni havíen 30 persones, i 20 eren d'alzira.
fa tres semanes d'això.
si no vols llegir esta pàgina sas lo que tens que fer.
i si t'aburrixes, jo tinc faena ací a manta pa organizar autobusos (tres en este cap de setmana!! quin mareig) aficionats, desplaçaments, finals de primera i de segona, l'escola en 45 xiquets!!!
veig que no tens massa que fer per allí. ací si que ni ha, si.
i el trinquet està acabat el primer trimestre de 2011.
ademés!!!! mira a qui li dona la ciutat d'alzira L'INSIGNIA D'OR el día 30 de decembre, el màxim galardó que li se pot donar a un ciutadà o societat. veges, veges!
Vixca Alzira, vixca Valencia i la Pilota Valenciana!!! I més encara la meua gent!!!

Juanito dijo...

Edu aso ya es pedre el temps...Ya li as dit que si saburrix que no entre i ya esta...Ademes ell ya ta admitit que eres el millor no?? jajaja mare meua...lo que nia que llegir en esta pagina no...lo que nia que sentir del meu poble!!! i encara que siga de Xeraco puc dir Que visca el Club d'Alzira!!!!! i Que visca laficio d'Alzira, els jugador del Club d'Alzira i tota la gent de alli que es la millor!!!! Edu ens veiem dema en Benidorm..men vax a dormir que dema tinc que remar molt si vulc guanyar!!!

Anónimo dijo...

Weno...!! jo e entrat asi xq guille mavia comentat q ha vist comentaris sobre el club d xeraco i e estat mirant tots els comentaris i primera nose xq es parla del club d xeraco asi q xeraco te un club de persones q es van presentar voluntaries per a ajudar al club a funcionar, no com fa un temps q el club d xeraco donava pena xo weno aixo ja es apart.. i tots els integrants del club d xeraco estan voluntariament i fent un paper i donar un funcionament al trinket i lescola q jo fa temps q no vea o no e vist mai.. segona, jo nose xq els jugadors d xeraco sen van a jugar a alzira i tampoc vullc ni es cosa meua sabero, com jo sempre e dit, ca u q apañe!! tercera, respecte a lo d laigua dels jugadors aixo son bobaes, els delegats del ekipo eren els propis jugadors per no hi haure problemes q si qden un dia pa fer la partida i despues tokes als jugadors i no poden jugar i mil histories.. aixi juguen el dia q els ve be i volen jugar yau, quarta, respecte a juan, tot aixo d la festa i no tirarli q va x mi???????? tot lo d figura tambe????? lo d la festa, primera a tu gens timporta lo q jo fasa i segona, no parlem d ki es figura xq no vullc lios q la merda com tu has dit nia molta montona pa traure si tempeñes.. i lo d q vas ser tu al figura de bellreguard em pareix un comentari molt molt prepotent i a la vegada algo fals xo weno aixo es lo q penses tu.. i em pareix d putisima mare, i lescola d començar en 9 crios ara som casi 30 desde q lescola a pasat al club de xeraco, i respecte a q juan jugue el dia 27 asi en xeraco xq nia uno q mana mes q tots... juan tu no saps ki fa i ki desfa i teu dic q el ki ta posat no pinta fava en fer les partides... a i a lo q jo no sere mai figura o algo aixina has dit, pues res dirte q apart q aixo mimporta una merda q la figura eres tu trankil... ale sort en la final de parelles q x cert arre trinket han agafat pa fer la final...pues res si voleu criticarme (xo a la cara!!!) o algo el meu movil es este 665165048, jo no tinc manies.. i x cert este es el primer comentari q fax i xq guille em va comentar aço.

JOSEP DE XERACO!!!!!!!!

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

Josep, de Xeraco s'ha parlat perque de Xeraco han parlat de mosatros primer, ací mateixa.
Lo que pasa es que no estan tots els comentaris que han fet, perque no els he publicat tots (perque no eren pa estar ací) i alguns atres els he borrat.
No cal que busques molt pa saber qué havien ficat i qui ho havia ficat, pero t'asegure que si algú de allí xeraco no comença a clavarse, mosatros no diguem ni pruna.
Preguntau, a vore qui ha sigut.
Es molt fàcil de trobar.
Ací mai diguem res. Lo que pasa es que per enveja, o malixia, o per poca faena o directament per poc trellat comencen a ficar canya aon no la ni hava.
Pero mira! Això ja va a personalitats.
Va, no s'anfadeu per coses que ha ficat un malasombra que lo que volía era ni més ni menos això: Que s'anfadàreu.
No val la pena ni el motiu, ni molt menos qui preten això.

Anónimo dijo...

jo no e vist eixe comentari edu, jo e vist el dl club pilota xeraco q no tinc ni puñetera idea d ki es i despres el d juan.. pero res jo no vullc lios en ningu q jo no me clavat mai i em clavare mai en ningu i entre i em vec un comentari q no costa molt saber pa ki va.... i algo tindria q contestar.. weno res ens vejem soort en les finals!

JOSEP DE XERACO

juanito dijo...

Lo que has dit me parex molt be...son punts de vista diferents al meu i asi estem pa debatir...yo en cap moment e dit que sigues figura xk axo o va dir el president del Club de Xeraco!!! Preguntaliu a ell i voras com es deveres..Respecte a la festa yo en cap moment e dit que fores tu xk tots mos coneguem massa i no val la pena discutir entre amics per unes coses de clubs!Perdona si tas donat per aludit pero yo no me clavat en tu pa res...com tu dius, ni mimporta si ten vas de festa o no...i si es deveres que vax fer un comentari prepotent en lo de berreuard pero venia calentito ya xk asi san dit massa coses que no venien a cas i yo no dic res sino me diuen...En el que menos volia discutir es en tu xk som amics de tota la vida i no estic disposat a pedre un amic de la infancia per culpa de una baralla entre clubs!! PERDONA SI TA SENTAT MAL PERO NO ME REFERIA A TU I SAPIES QUE TE ENVIAT UN SMS DISCULPANTME XK YO ENCARA NO AVIA POGUT ENTRAR..I TE TOCAT UNES 9 VEGAES SEGURES!! I PA EVITAR LIOS O ENFRONTAMENS EN TUU QUE ERES EL QUE REALMENT MIPORTA NO VAX A DIR YA RES MES!! A TU TAPRECIE MOLT I TE REPETIXC QUE AXO NO ANAVA PER TU QUE EN XERACO NIAN MOLTS JUGADORS...LO DE FIGURA ES XK EN UNA REUNIO DE LA CORDINADORA CREC QUE VA SER EL PRESIDENT DE XERACO VA DIR QUE ELLS TENIEN 2 FIGURES...RES MES!! QUE SAS QUE YO CONTRA TU NO TINC RES EN CONTRA NI ARA NI MAI! UNA VOLTA MES PERDONAM I KUAN PUGAM YA ME DISCULPARE PERSONALMENT..

JUAN DE XERACO!!!!

JUANITO dijo...

Soc Juan atra volta...Hui a sigut un dels millors dies de la meua vida xk e guanyat una final de 2a categoria...tota la familia a estat apollantme...la meua novia tambe...i xk e juat contra Cristian i Sagasta que som molt amics ia sigut la final mes bonica que he juat mai...Tant que ma cambiat en Cristian asta la camiseta de juar... I com no volia que res mamargara el gran dia que he tingut hui...E parlat en Josep i em arreglat tot el malantes que havia asi...Resulta que lamistat de tota la vida esta per davant de una PUTA DISCUSSIO QUE ALGU A CREAT PA FER LIO... PERO BUENO...YO ME DISCULPAT I LI HE EXPLICAT LES COSES A ELL I YA ESTA TOT ARREGLAT I ARA SI QUE PUC DIR QUE HUI A SIGUT UN DIA DE PUTA MARE!!!!!! i despues de pensaro no vax a discutir mes per asi...Grasies i Perdoneu si algu li ha sentat mal algo de lo que he dit...

CRISTIAN,SAGASTA,CARRIO,EDU,TRINI I TOTA LA GENT QUE MA APOLLAT HUI...SOU LO MILLOR DEL MON!!!

JUAN DE XERACO

El del medio de los chichos (eh edu, jaja) dijo...

Es veu que alli en xeraco nia molt de amor a la pilota, perque la ultima volta que vaig anar a una partida jugaren 2 de xeraco i com no hi havien paperets en les butxaques, pareixia que estagueren calfant els 20 minuts que durá la partida. I 5 eurets que me costa la brometa!!!!

Anónimo dijo...

edu ahir en xeraco en la partida no niaurien ni 50 persones ,ja,ja,ja

Club de Pilota Valenciana Alzira dijo...

va... ja està bé d'anclavarse en xeraco. ni han de allí que no tenen culpa.
prou creu tenen en lo que tenen...