NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS

NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS
GRACIAS A ELLAS HACEMOS ESTO POSIBLE

viernes, 8 de mayo de 2009

Lesión inoportuna del Hombre - Milagro


Javi Carrió se perderá a buen seguro lo que le quede del Ruralcaja y posiblemente del de Sant Bernat por una inoportuna rotura parcial del tendón en el tobillo.
Se encontraba disputando una partida del Sub 23 junto a Josep de Xeraco en el trinquet del Politècnic, contra Ricard y Guillem, cuando se produjo la lesión.
En su puesto jugará la nueva joven promesa Toni de Favara, tratando de sacar adelante la complicada papeleta de pasar a cuartos de final en la calle de Rafelbunyol este domingo.
Confiando en la victoria del Casa Pereplà, se le desea a Javi una pronta recuperación.

25 comentarios:

Alan dijo...

Anim i que siga el menys posible

Anónimo dijo...

anim javi, firmat kike. paciencia.

APARISI dijo...

Animo carrió! estamos contigo coixo jejeje.

"xusoman" dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
"xusoman" dijo...

anim d part meua tamé javi,paciencia i bona lletra,jeje

ey aparisi quan vullgues q qedem pa entrenar n l minitrinqet dalgemesi avisam q jo stic anant a entrenar al trinquet dalzira val?enga pues, au cacau

APARISI dijo...

Ok xuso!!! Jo te dic algo.

Anónimo dijo...

Ánim Carrió, que això no es res.... Adéu figuraa

Josep de Xeraco

Anónimo dijo...

ai xoseppppppp


ke monstruo ke eres


estic millorant pero aço te faena


espere xuar lo mes pronte posible



bo xicon ya xarrem dewwwwwww

Anónimo dijo...

actualizacion de la web yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eduardo dijo...

ya es quant jo pugaaaaaaaaaaaaa

Anónimo dijo...

viento en popa y a toda vela¡¡¡pareix que no siga molt adecuada esta noticia ja no?sense cap anim de ofendre,mirant les clasificacions ho tenen prou mal alguns del equips de alzira que a priori anaven a rebentar el autonomic en totes les categories,i el de primera per lluiset i roberto que sino ja voriem.de totes formes pense que se esta fent un bon treball per part del club,aso al final donara els seus fruits.un aficionat al mon raspoter

Eduardo dijo...

home... podent ficar en la próxima fase sis equips, no acaba de estar mal... es casi la mitat.i si no estiguera luiset i roberto, estaria algun atre...
tots els pobles que van davant tenen gent que no son del poble. tots. jo estic molt molt content de la nostra marxa. tu que opines???

Anónimo dijo...

la veritat no se el nombre exacte de equips que estan inscrit....pero com ja te he dit pense que esta fen-se una bona faena.catalonia countries is not spain.

Eduardo dijo...

Tenim tretze equips.
Catalonia countries ARE (no is, per el tema de singular/plural) not Spain. Pero ojalà independents del tot (sense Iberia, ni Iberdrola, ni la RENFE, ni cap de multinacional ni servici en dinés espanyols (de tots)) i no comprar cap de producte català. Que no col.laboren a les arques espanyoles; lo dells, tot pa dells, pero que no tasten un duro nostre. me encantaria que no fora espanya. Se menjarien uns a atres en quatre dies. Ara bé... Valencia no entra ahí, que Valencia es de dretes (mana el PP per majoria absoluta i sóm més espanyols que en Valladolid).
Valencia wouldn't be Catalonia; never had been, never will be.

Alan dijo...

Xe deixeu la politica i jugueu a pilota

Anónimo dijo...

deixa tu la pilota,açi cada u parla de lo que vol....

Eduardo dijo...

pues no. asi se parla de lo que diga jo, que soc qui mane. i el dels paisos catalans (anònim cobarde) ja no torna a publicar idiotaes

Edu II dijo...

yeee edu e vist en el diari q el club cobra de l'ajuntament no?

Eduardo dijo...

si bonico, com tots els anys. això que tu has llegit correspon a la subvenció anual que otorguen a tots els clubs esportius, i que ix en el Alfil. ahi fica lo que mos dona l'ajuntament enguany.

Eduardo dijo...

ah..... aci no ni ha llibertat d'expressió. aci ni ha pilota. només que pilota. pallasaes al circo. aci (la meua web) igual com en ma casa o en el trinquet se fa, ni més ni menos, que lo que jo diga. no ni han peros, no ni han rèpliques. al que no li agrade o li parega injust, carretera, que no faig jo la faena pa que manen atres ¿me comprens? aixina es que se torna a pasar per el filtro per culpa de algún subnormal que no te més faena que ficar fantasies polítiques en una web que es de deport (primer) i meua (despues)

Alan dijo...

Eixe es Edu........ fiiiiiiirmés

Eduardo dijo...

Clar que si!!! Bovaes les justetes.
No estaria mal saber quí es eixe anónimo politic tan simpátic. Lo que pasa es que no crec que se destape, perque fa aulor a cobard i sap que sa jua les dents, i segur segur que li agrá el torró dur, i no les voldrá pedre...

APARISI dijo...

OLE TUS HUEVOS EDU!!! LLIBERTAT AL MONTE, EN LES CABRES!!!

ASI NO SE PAPA LA FAENA EL TIO EDU? PUES DISEULO MANAR QUE LES COSES ESTAN FUNCIONANT POKET A POKET. EL CLUB A MILLORAT MOLT I MES KE MILLORARÁ!!!!

Eduardo dijo...

gràcies, aparisi!
de totes maneres, tamé me té igual lo que diguen. si disen que disan.
aci tampoc se trata de si me dixen o no... si me dixen mane jo, si no me dixen mane jo tamé. tu ja u sas, i el que no u sapia enseguida s'enterarà.
pero lo normal es que les subnormalaes les escriga gent que no te res que vore en el Club. aixina es que com no sap qué se cou aci parlen imbesilitats perque no tenen ni puta idea.

Eduardo dijo...

jajajaja!!! de veres, que tonto està el anónimo este!!! no fa més que escriure comentaris imbècils!!!
¡PERO SI NO TELS VAIG A PUBLICAR, MELÓ DE TOT L'ANY! no veus que es pegarli tirs a la lluna? xe que açò es meu, i publicaré lo que me done la gana!!! això no es de ser faxa!!! esque resulta que açò es meu!!!