NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS

NUESTRAS ENTIDADES COLABORADORAS
GRACIAS A ELLAS HACEMOS ESTO POSIBLE

lunes, 19 de octubre de 2009

25 cumpleaños de Edu


Osea, mi 25 cumpleaños...... Y yo que me iba a casa a dormir, reventado de todo el día en el trinquete, con el pie como una bota y de mala leche que estaba (para variar)........ Y resulta que Maribel aún me convence para ir a cenar al restaurante chino, ya que no había celebrado mi cumpleaños. Nos sientan a los dos solos y llega toda la tropa por sorpresa y resulta que teníamos una mesa guardada para un regimiento en el comedor de dentro. Manda huevos. Me lo habian estado tramando a mis espaldas toda la semana. En fin... Regalos preciosos, compañía de excepción, brindis varios, tarta, luego pafetos... Y yo que me iba a dormir. De película.
Muchas gracias a todos los que estabais detrás de la trama, a los asistentes y a los ausentes por escondérmelo tan bien. Alejandro, Javi, Emilio, Eva, Sagasta, El Pollet, Juan, Cristian, Dani, Lara, Villalba, Aparisi, Pardo, Alan,Trini, Escuba, Carlos Villabla, Piles, Zaida (aunque llegó tarde y no cenó).... Maribel... Sois lo mejor que tengo y por vosotros seguiré trabajando. Muchas gracias por todo.

18 comentarios:

Carboner dijo...

Eduuuuuu!!!! lo primer que vax a dirte..es ke me deus 138 euros...xk una aposta es una aposta jajajja lo segon es ke o vam arreglar xk eres tu i ja que fas el piterman de la pilota pues...algo aviem de fer jajjajaja despues ke la frase dentra...manos arriba esto es un atraco va triunfar!!!! te girares enseguida a voremos jajjaja mou vam passar de putisima mare figura...tu no te mereixies menos!!!! aaaa i jo vulc les fotos!!!! ke son uniques!!!!! jajaja

Eduardo dijo...

han ni hagut moments en ma vida que eren pa plorar i no u vaig fer, i vosatros casi casi casi conseguiu que si... això si que no m'ho esperava. encara que después quant u pense, si, perque conforme sou tots no era pa esperarme una altra cosa. vaja tela que timo me pegareu. estes coses son les que me donen ganes de continuar menejant el maldecap este de club i de tirar avant encara que vaja trencantme trocet a trocet.deu redeu, JOVIPACK!!!!

Carboner dijo...

jajajja a mi no me fa falta qe mo digues xk quan vax entrar i vax dir lo de latraco te feres blanquet com la paret!!!!!! i els ulls te brillaven i els tenies rojets!!!! jjajaj eske el club este es com una familia edu...pasem tots molt de temps juns..jajaja apart que no te mereixes menos...bueno..no es per res io sas pero ke ia dels meus eurets de laposta??? jajajjaja HOBIPACK!!!!!!

Anónimo dijo...

Edu plorant això es tindria que vore jejejejeje felicitats !!!!!!

Eduardo dijo...

cht ye!!! que he dit que casi, eh!!! pero de veres, que va ser una pasá. moltes gràcies, de veritat. vareu estar molt be, perque no me vareu dir res, i tampoc me fereu sospitar. sou uns maestros, xe.

Carboner dijo...

jajjjajaja eske la maestria dels actes sorpresius va per dins...estava tot conxovaet en maribel!!!!! era imposible ke ens pillares ome...jjajaja tot de luxe i ahi en la festetea sagasteta triunfant!!!! jajaj es el meu idoloooooo!!!!!! jajjajaj

MARIBEL dijo...

No crec que pugam repetir una festa així, però va valdre la pena tota la trama que vam tindre que fer...Edu ja seu mereixia.gràcies a tots per participar i per ser tan bones persones.

Alan dijo...

ei que em vaig equivocar ; el anonimo eixe soc jo ( el de esta pagina ) au ja xarrem

Edu II dijo...

yee eduuu no sabia que era el teu aniversari Felicidadeees Y perdona per lo que tu y yo sebem =) Jugare tot lo que puga y meeess!!

Edu II dijo...

yee eduuu no sabia que era el teu aniversari Felicidadeees Y perdona per lo que tu y yo sebem =) Jugare tot lo que puga y meeess!!

APARISI dijo...

Felicidades otra vez ABOGADOOOOOO!!! PARDO VILLI i JO no poguerem anar perque teniem el cumpleaños de un amic nostre, pero trankilos ke farem un altre sopar en nadal cuant ya tingam tota la loteria venguda i la liarem parda!!!!


Sal ratitaaaa. jejeje

Carboner dijo...

A topeee!!! ara kuan se recupere tot sera al querer...a morir a matar!!!! me caguen deu va arreglat ixa cama yaaaa!!!! jajaja

Alan dijo...

Edu dissabte , contra ? a quina hora ? i a on ? gracies.... i veges si agafes esparadrap que al preu que em costa........ i verd.... per cert
Waldo i Morera contra Loripet i Moro.... barbaritats Waldo i Loripet, iguals a 20 i partida per a Waldo però molt de jugar a pilota

Pardo dijo...

Edu perdona per no haverte felisitat avans pero esque es estat molt ocupat el cases de clase que este mestre nostre mos vol matar de un disgus que malegre que taja agradat la sorpresa felisidadeeeeeesssss!!!!!!!!!

Sandra dijo...

ye figura felicitats . conta en mi pa el equipo y si ña alguna partida tambe.ya parlem un abraz mestre . virgi

Eduardo dijo...

això és pa mi un honor molt gran!!! per cert!!! el meu e-mail es cpv_alzira@hotmail.com
envia'm el teu tlf perfa que no el tinc, te toque i xarrem

Sandra dijo...

ye edu arregla una partideta y despues sopem y sen fem un camio jejeje el meu numero es 600476757 . virgi

Sandra dijo...

juanet figura que pasa eres el millor . virgi